Bisiklet turlarimin finansmani icin sanatsal olan fotograflarimin telif haklarini satisa cikarmaya karar verdim. Ilgilenen olursa sayfanin ozel mesaj butonundan veya baymineral@gmail.com adresinden satin almak istedikleri fotograflarin linkleri ve fiyat teklifleriyle birlikte bana ulasabilirler. - Baki Berk Kayalar

13 Mart 2010 Cumartesi

Çınarlıdere - 26.11.2006

İzmitli bisikletçiler ve doğa yürüyüşçüler arasında meşhur olan Çınarlıdere parkuruna gerçekleştirdiğim ilk turu sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyorum.

Çınarlıdere parkuruna, Umuttepe kampüsü yanından geçen Eski İstanbul yolunda İstanbul yönünde 1 kilometre kadar ilerledikten sonra geniş bir alandan sola sapılarak ulaşılıyor.

Bu parkura o zamanlarda takıldığım bir arkadaş grubuyla gitmiştim.

Grup, Umuttepe yokuşunu tırmanıyor.



Pusuya yatmış bir köpek. Bisikletçilerin korkulu rûyasıdır. Sakin sakin pedal çevirirken birden üstünüze atılmaya çalışırlar. Bu fotoğrafı çekmeden önce bu dostumuz, üstüme doğru aniden gelmişti hatırladığım kadarıyla.



Parkur harika.



Havadaki nem, soğuk ve durgun havada çiy modunda yapraklar üzerinde yoğunlaşmış.





Güzergah harika. Sonbahar gelmeye başlamış artık.







Bir arkadaşımız kütükler üzerinde ilerlemeye çalışıyor.



Bebiş.



Ekibe katılan üç bisiklet.



Güzergahtaki şelâle. Manzara oldukça güzel.





Uzun olmayan, keyifli bir tur olmuştu. Biraz kirlendik ama olsun.

Hoşça kalın.

-----------------------------------------------------
Bu blog sayfasında yer alan fotoğrafların telif hakları aksi belirtilmedikçe Baki Berk Kayalar' a aittir. Maddi amaç güden çalışmalarda izin almadan kullanılması telif hakları yasasına göre suçtur. Maddi amaç gütmeyen kullanımlarda ise kaynak belirtilerek yayınlanması önemle rica olunur.
Öneri ve destekleriniz için baymineral@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu blog sayfasındaki tüm yazılı ve görsel materyallerin (sponsor ve kardeş site bağlantı logo ve yazıları ile gazete küpürleri hariç) telif hakları Bâki Berk Kayalar' a aittir. Kullanmak istediğiniz görsel ve yazılı materyal için baymineral@gmail.com adresinden Bâki Berk Kayalar' a ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla.