Bisiklet turlarimin finansmani icin sanatsal olan fotograflarimin telif haklarini satisa cikarmaya karar verdim. Ilgilenen olursa sayfanin ozel mesaj butonundan veya baymineral@gmail.com adresinden satin almak istedikleri fotograflarin linkleri ve fiyat teklifleriyle birlikte bana ulasabilirler. - Baki Berk Kayalar

16 Nisan 2010 Cuma

Avrasya Maratonu - 28.10.2007

28 Ekim 2007 tarihindeki Avrasya Maratonu' ndan görüntüler.

Trenle gittiğim Haydarpaşa' dan Üsküdar' a pedallıyor ve orada toplaşan bisikletçi arkadaşlarla beraber köprü yoluna giriyorum. Boğaziçi Köprüsü' nden bisikletle ilk geçişim bu. Sonrasında vapurla Anadolu yakasına geri dönüp trenle İzmit' e varıyorum. O güzel güne ait olan fotoğraflarımın bir kısmı aşağıda.







































Mutlu günler..

-----------------------------------------------------
Bu blog sayfasında yer alan fotoğrafların telif hakları aksi belirtilmedikçe Baki Berk Kayalar' a aittir. Maddi amaç güden çalışmalarda izin almadan kullanılması telif hakları yasasına göre suçtur. Maddi amaç gütmeyen kullanımlarda ise kaynak belirtilerek yayınlanması önemle rica olunur.
Öneri ve destekleriniz için baymineral@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu blog sayfasındaki tüm yazılı ve görsel materyallerin (sponsor ve kardeş site bağlantı logo ve yazıları ile gazete küpürleri hariç) telif hakları Bâki Berk Kayalar' a aittir. Kullanmak istediğiniz görsel ve yazılı materyal için baymineral@gmail.com adresinden Bâki Berk Kayalar' a ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla.