Bisiklet turlarimin finansmani icin sanatsal olan fotograflarimin telif haklarini satisa cikarmaya karar verdim. Ilgilenen olursa sayfanin ozel mesaj butonundan veya baymineral@gmail.com adresinden satin almak istedikleri fotograflarin linkleri ve fiyat teklifleriyle birlikte bana ulasabilirler. - Baki Berk Kayalar

11 Nisan 2013 Perşembe

Sapanca Gölü çevresi - 04.11.2012


Bisikletliler Derneği Kocaeli Temsilciliği ile yaptığım bir Sapanca Gölü çevresi turunun bir kaç fotoğrafı.

Köseköy' de bir alışveriş merkezinin otoparkındayız.


Adapazarı yönünden bisikletçiler geliyor.


Hatıra.


Eşme sahilinde mola.



Eşme-Adapazarı arası.




Adapazarı' na varmadan, Çark Deresi regülatörünün olduğu yer çıkan yola sapıyoruz.



Çark Deresi regülatörü.


Çark Deresi regülatörü-Sapanca arası.





Arifiye-Sapanca arasındaki bisiklet ve yürüyüş yolu.




Sapanca Gölü.


Kırkpınar' da demiryoluna çıkıp, trenlerin kaldırılmasına karşı çıkıyoruz. Uyduruk ve pahalı hızlı tren hattı için demiryolu katliamı yapılıyor, insanlar pahalı ulaşım sistemlerine yönlendiriliyor.





Acısu-Eşme arası.



114.01 kilometre, 
14.97 km/h ortalama, 44.72 km/h en yüksek hız.


----------------------------------------------------- Bu blog sayfasında yer alan fotoğrafların telif hakları aksi belirtilmedikçe Baki Berk Kayalar' a aittir. Maddi amaç güden çalışmalarda izin almadan kullanılması telif hakları yasasına göre suçtur. Maddi amaç gütmeyen kullanımlarda ise kaynak belirtilerek yayınlanması önemle rica olunur. Aksi takdirde bu blog sayfasında yer alan fotoğrafların izinsiz kullanılması durumunda yasal işlem başlatılacaktır. Öneri ve destekleriniz için baymineral@gmail.com adresinden bana ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Bu blog sayfasındaki tüm yazılı ve görsel materyallerin (sponsor ve kardeş site bağlantı logo ve yazıları ile gazete küpürleri hariç) telif hakları Bâki Berk Kayalar' a aittir. Kullanmak istediğiniz görsel ve yazılı materyal için baymineral@gmail.com adresinden Bâki Berk Kayalar' a ulaşabilirsiniz.

Saygılarımla.